Cake zonder chaos

Ik vraag mij af…, ben jij hier omdat je helemaal klaar bent met diëten en je niet constant meer bezig wilt zijn met voeding?

Je weet wel dat diëten niet werken,

maar je hebt het gevoel dat je vast zit.

Je hebt zoveel voedingsregels in je hoofd dat je niet meer weet wat je moet eten.

Je bent bang om de controle te verliezen

Je plukt aan je lichaam elke keer als je in de spiegel kijkt.

Je dwingt jezelf om te sporten, want dat is wat gezonde mensen doen,  toch?

Maar je haat het.

Je wilt niet weer aan een nieuw dieet beginnen maar het leven zoals het nu is, zo heb je je het ook niet voorgesteld.

Kruip op de bank, neem een kop thee en ontspan,

Ik begrijp je.

Je hoeft niet vast te zitten.

Ik werk met vrouwen om ze te helpen voorgoed te stoppen met diëten en lijnen. Zodat ze eindelijk kunnen vertrouwen op hun keuzes in voeding, ze zelfverzekerd in hun lichaam zijn en ten volle kunnen leven zonder onnodige regels en restricties.  Ik leer ze om in contact te komen met hun intuïtie en gezonde verstand.

Herken je dit?

 • Ik heb al zo veel diëten gevolgd en niks lijkt te helpen
 • Ik heb eetbuien, ik eet soms teveel en heb het gevoel dat ik niet kan stoppen
 • Ik eet als ik mij angstig, alleen, gestrest of emotioneel voel
 • Als ik dat eet wat ik niet mag van mij zelf, dan lijkt het net of ik niet kan stoppen met eten
 • Ik heb het gevoel dat mijn hele leven draait om eten of om het plannen van gezond eten
 • Ik heb een lange lijst van voedingsregels en eten dat ik mijzelf verboden heb
 • Ik wil weer “normaal” eten
 • Ik ben verward door al die, soms tegensprekende, informatie over voeding
 • Ik vind het moeilijk om het zelf op te lossen.

Wil je graag voor jezelf?

 • Je vrij en ontspannen voelen als het over eten gaat
 • Kunnen genieten van eten zonder je schuldig te voelen
 • Geen last meer hebben van eetbuien en emotionele eetbuien die niks oplossen
 • Je lekker voelen in je lichaam ongeacht je maat en vorm
 • Manieren vinden van bewegen die je echt leuk vindt en graag doet
 • Minder tijd door brengen in je hoofd en daarom meer tijd hebben voor de echt belangrijke dingen in het leven

 

Dan kan ik je helpen met intuïtief eten, mijn cake zonder chaos traject. Het is mijn doel om jou een ontspannen en gezonde relatie met voeding te geven en je te leren goed voor jezelf te zorgen.

 

Hoe het werkt

Omdat ik werk met een persoonlijke aanpak ziet elk traject er anders uit. Het eerste gesprek is om je te leren kennen. Wij hebben het over jou, hoe je in het leven staat. Hoe ziet je leefstijl eruit, je huidige eetpatronen, van welke eten kan je genieten. Wij onderzoeken je relatie met voeding en met je lichaam en de problemen die ervaart met voeding en leefstijl. Wij achterhalen welke barrières je in de weg staan om je doel te bereiken. Vanuit daar kijken wij wat jij hoopt bereiken met onze samenwerking.

In de volgende sessies leggen wij een basis voor jouw pad naar intuïtief eten. Ik begeleid je door de principes en hoe dat zich vertaald naar jouw “echte” leven. Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoefte. Wij gaan steeds verder in het ontrafelen van jouw patronen met eten en de uitdagingen die je tegenkomt. Wij werken samen om die te kunnen oplossen.

Het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en met jezelf kost tijd. De strijd die je nu voert met eten is niet ineens ontstaan. Wij kijken vanuit welke gedachten en overtuigingen nu strijd levert en gaan vanuit daar nieuwe gedachten ontwikkelen naar het gedrag, de relatie met voeding en met jezelf zoals je die graag wilt. Ik werk daarom met een intensief traject van 3 maanden waarin ik je wekelijks spreek in de praktijk of online via Zoom. Ik heb oefeningen en opdrachten om je te begeleiden.

Tussen de sessies is er de mogelijkheid om mij te mailen of appen. Je vragen, je gevoelens, je gedachten, je eten, je overwinningen, je belemmeringen of wat dan ook wat je met mij wilt delen.

 

 

Eng om te stoppen met diëten en lijnen? Zeker, dat is het ook.  Het voelt als opgeven………en dat is het ook. Maar niet aan jezelf! Je geeft al die diëten op, die je gevoel geven dat je hebt gefaald. Je geeft al die loze beloftes op en je eigen zelfkritiek als het niet lukt. Met andere woorden: Je geeft niet op aan jezelf, je geeft jezelf voorrang. Goed voor jezelf zorgen, dat is de essentie van intuïtief eten.

 

Ben je zover (of denk je mogelijk zover)?

Wil je samen met mij werken?

Cake zonder chaos traject

Pilot versie

€ 330

Prijs inclusief 21% BTW

• 1 x 90 minuten beginsessie met analyse van dieet- en gezondheidshistorie en intuïtief eten

• 12 wekelijke sessies van 45 minuten

• Cake zonder chaos werkbladen en oefeningen

• Onbeperkte mogelijkheid tot appen of mailen

 

Betalen in termijnen is mogelijk

3 termijnen van € 110

Voordelen van het cake zonder chaos traject

Genieten van eten

Geniet van eten, zodat het je voldoening geeft. Niet meer het gevoel van restrictie of eten van kale salades voor “gezondheids”redenen. Geen regels, je kan het niet “fout” doen.

Verbinding met je lichaam

Reconnect met je intuïtie om te luisteren naar je lichaam om zo te bepalen wanneer, hoeveel en wat je eet. Nooit meer caloriën tellen, weegschalen of activity trackers. Wij onderzoeken hoe je werk, slaap, stress, gezins- en sociaal leven je voeding beïnvloedt.

Emotie eten begrijpen

Begrijp emotioneel eten, eten voor comfort en eten uit angst. Leer andere manieren om met emoties om te gaan dan alleen met eten. Je kan genieten van een leven zonder schuldgevoel door eten en zonder dat je oncomfortabel of misselijk wordt na eten.

Levenslang hulpmiddelen

Vind balans en vreugde in gezond eten en krijg de hulpmiddelen die nodig zijn om deze nieuwe manier van eten en leefstijl te behouden. Je wordt verlost van strenge diëten, verboden voedingsmiddelen, calorie of punten tellen.

Laat controle los

Leer hoe je stopt met overeten of hoe eten uit de hand loopt. Geen schuld, vrees, verwarring of angst voor voeding. Je gaat leren om een ontspannen relatie op te bouwen met voeding zodat je kan stoppen met constant bezig met met voeding, met je gewicht en met jo-jo diëten.

Advies van een expert

Leer van een expert met realistische, praktische en wetenschappelijk onderbouwde hulp om mythes en verwarring uit te bannen.

Samen op jouw reis

Wij houden regelmatig sessies. Zo gids ik je door je dagelijkse uitdagingen. Jij hoeft niet meer “elke maandag” te beginnen. De begeleiding is persoonlijk op jouw leven afgestemd. Naast het werkboek krijg je persoonlijk huiswerk en activiteiten om te doen.

Ondersteuning bij de hand

Ik ben bij de hand tussen sessies in. Dat betekent dat je vragen dagelijks beantwoord kunnen worden om verwarring uit te bannen en ervoor te zorgen dat je de resultaten behaalt die je verdient. 

Eb en vloed Voeding

Oude IJsselweg 24 A

7075 DN Etten (Gld.)

06-24807306

francisca@ebenvloedvoeding.nl