Coaching

Vitaal ouder worden zonder strijd

Ontmoet de stressvrij eten coach Francisca

Jij en ik, één op één, op weg naar het ombuigen van jouw gedachten en gedrag rondom eten en je lichaam. Welkom bij mijn persoonlijke coaching voor vrouwen boven de 50, waar we samen werken aan het creëren van een compassievolle en zorgzame relatie met voeding en je lichaam.

Mijn Missie: Jouw Bevrijding

Als coach voor voeding en lichaamsbeeld is mijn missie simpel maar krachtig: jou helpen je comfortabel en thuis te voelen in je lichaam, verlost van de strijd met voeding. Vitaal ouder worden zonder verstikkende regels is mogelijk.

Ik heb mij ook niet altijd thuis gevoeld in mijn lichaam. Zeker naar mate ik ouder werd en ook een chronische ziekte kreeg, had ik regelmatig tijden dat ik mijn lichaam haatte. Dan probeerde ik mijn lichaam en gewicht te controleren met voeding en beweging.

Tot ik op een dag realiseerde dat ik een keuze had: Of ik bleef voor altijd strijden om die controle te krijgen of liet die strijd los. Ik kon blijven vasthouden aan de stress om het perfect te doen of ik kon ‘ik-ben-goed-genoeg’ omarmen.

Ervoor te kiezen om lichaam te accepteren voelde als een bevrijding: Ik kreeg zoveel tijd en en energie terug om te doen wat ik echt belangrijk vind in het leven. Daarom wil ik andere vrouwen helpen ook die bevrijding te vinden. Je relatie met je lichaam is de langste relatie die je zult hebben. Je bent met je lichaam en in je lichaam je hele leven. Het is het waard om een compassievolle en zorgzame relatie te hebben met voeding en je lichaam.

STEL JE VOOR DAT HET ANDERS KAN

Hoe zou het zijn om zonder de eindeloze strijd met de spiegel, proberen om “gezond” te eten, jezelf te vergelijken met anderen en jezelf te bekritiseren en de angst om je oud te voelen? Hoe zou het voelen als je ‘s ochtends wakker word, knipoogt naar je reflectie en geniet van je leven?

Ja, ik wil graag kennismaken!

Persoonlijke coaching

  • Wil je een compassievolle en zorgzame relatie met je lichaam, voeding, gewicht of bewegen?
  • Wil je een hulp om de tweede helft van je leven te omarmen en te zien als een tijd waarin je je echte zelf bent?
  • Heb je ander doel dat te maken heeft met voeding, je lichaam of ouder worden?

Persoonlijke coaching gaat over jou. Wij focussen op jouw specifieke doelen, duiken in jouw unieke verhaal en stemmen de sessies af op wat jij wil en nodig hebt.

Jij bepaalt of wij elke week of twee keer per maand een sessie hebben. Alle sessies zijn online via Zoom en Voxer of email voor hulp tussen de sessies.

Coaching pakket

Persoonlijke coaching

4 sessies van een uur. Afgestemd op strijd en stress die je ervaart met je lichaam en met voeding.

Coach in je broekzak

Stel je dagelijks vraag, deel je aha moment via whatsapp of mail. Maandag tot en met vrijdag, gedurende het pakket.

Werkboeken

Diverse werkboeken, oefeningen en opdrachten passend bij jouw proces.

Bonus

Het boek ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf (t.w.v. € 19,95).

Prijs: € 250

Betalen in termijnen is altijd mogelijk en kost niks meer dan in één keer.

Begin NU met een nieuwe relatie met voeding en je lichaam.

Ga samen met mij aan de slag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Je vertelt mij wat je graag zou willen bereiken met de coachsessies en wat er nu in je weg staat omdat te bereiken. In het gesprek stel ik vragen  om je doel helder te krijgen en maken wij samen een plan om die verandering te beginnen.

Als wij samen besluiten dat dit bij jou en bij mij past, dan kunnen wij beginnen.

Ja, ik wil graag kennismaken!

Eb en vloed Voeding

Oude IJsselweg 24 A

7075 DN Etten (Gld.)

06-24807306

francisca@ebenvloedvoeding.nl