Webinar

Stop met diëten in 4 stappen

Na het zoveelste dieet heb jij er genoeg van. De eeuwige strijd met je lichaam, de eeuwige strijd met eten. Je hebt een verstoorde relatie met voeding. Je wilt geen nieuw dieet meer. Je hebt genoeg geluisterd naar al die “experts”. Je wilt jezelf niet meer dwingen met een eetschema dat uiteindelijk gaat falen. Elke. Keer. Weer.

Je bent moe. Moe van de strijd in je hoofd. Je wilt niet meer denken in zwart en wit, in goed en fout. Je wilt je niet meer als een mislukking voelen omdat je uiteindelijk toch een bak ijs leeg eet.

Je hebt besloten dat je het anders wilt. Maar dat is ook beangstigend. Na jaren van diëten weet je niet meer hoe je “normaal” eet. Wat je nodig hebt is een soort van herprogrammering van diëten. Hoe doe je dat, bestaat zoiets?

Ja, het heet intuïtief eten. Het heeft een andere aanpak. Er is geen goed of fout in eten, geen punten tellen, geen streefgewicht. Zelfs geen focus op je gewicht. Het doel is om je te verlossen van oordelen over voeding en de emotionele waarden die je aan voeding hebt gegeven. Je ziet voeding weer te zien wat het is, gewoon eten en drinken. Het klinkt misschien nu raar, je leert weer te vertrouwen op je eigen keuzes.

webinar

Ik ben Francisca Schipper-Laning, intuïtief eten specialist en nondieet gewichtsconsulent.  Ik help vrouwen te stoppen met diëten zodat ze eindelijk kunnen vertrouwen op hun keuzes in voeding, ze zelfverzekerd in hun lichaam zijn en ten volle kunnen leven zonder onnodige regels en restricties. Ik leer ze om weer in comtact te komen met hun intuïtie en gezond verstand.

 

Het is mijn doel om jou te helpen om een positieve en ontspannen relatie met voeding en met je lichaam en geest te ontwikkelen.

Ik geef dit webinar op maandag 7 december om 19.30 uur en op dinsdag 8 december om 10.00 uur.

Ik deel met je de vier pijlers waar intuïtief eten op rust. Het is een introductie in intuïtief eten. Zie het als een fundering waarmee jij een basis legt om te stoppen met diëten, vrede te sluiten met voeding en weer  leert genieten van eten. Ik kan je niet in een uur diëten ontleren maar dit webinar zal op vele fronten een eye-opener voor je zijn. Ik geef je daarbij de meest praktische stappen waar jij direct mee aan de slag kunt.

In dit 75 minuten durend webinar kom je meer te weten over:

  • hoe je zonder dieet beter voor jezelf kan zorgen
  • hoe dieetmentaliteit jou beïnvloedt in hoe je denkt over voeding, welke eetregels het je heeft gegeven, hoe je denkt over je lichaam
  • herken je honger en luisteren naar de signalen van je lichaam
  • hoe aandacht, structuur en rust voor je kunnen werken op een liefdevolle manier
  • op een vriendelijke manier naar je lichaam te kijken
  • precies welk lijf nu echt bij je past en waar jij je er superfijn in voelt

 

Aan het einde van het Webinar is er tijd voor al je vragen. Kan je er niet live bij zijn, meld je dan wel aan. Je krijgt na het webinar de replay en de mogelijkheid om je vragen aan mij te stellen via email.

Eb en vloed Voeding

Oude IJsselweg 24 A

7075 DN Etten (Gld.)

06-24807306

francisca@ebenvloedvoeding.nl