Workshop 

Nooit meer op dieet in 4 stappen

Een introductie in intuïtief eten.

Na het zoveelste dieet heb jij er genoeg van. De eeuwige strijd met je lichaam, de eeuwige strijd met eten. Je hebt een verstoorde relatie met voeding. Je wilt geen nieuw dieet meer. Je hebt genoeg geluisterd naar al die “experts”. Je wilt jezelf niet meer dwingen met een eetschema dat uiteindelijk gaat falen. Elke. Keer. Weer.

Je bent moe. Moe van de strijd in je hoofd. Je wilt niet meer denken in zwart en wit, in goed en fout. Je wilt je niet meer als een mislukking voelen omdat je uiteindelijk toch een bak ijs leeg eet.

Je hebt besloten dat je het anders wilt. Maar dat is ook beangstigend. Na jaren van diëten weet je niet meer hoe je “normaal” eet. Wat je nodig hebt is een soort van herprogrammering van diëten. Hoe doe je dat, bestaat zoiets?

Ja, het heet intuïtief eten. Het heeft een andere aanpak. Er is geen goed of fout in eten, geen punten tellen, geen streefgewicht. Zelfs geen focus op je gewicht. Het doel is om je te verlossen van oordelen over voeding en de emotionele waarden die je aan voeding hebt gegeven. Je ziet voeding weer te zien wat het is, gewoon eten en drinken. Het klinkt misschien nu raar, je leert weer te vertrouwen op je eigen keuzes.

webinar

In deze workshop deel ik met je de vier pijlers waar intuïtief eten op rust. Het is een introductie in intuïtief eten. Zie het als een fundering waarmee jij een basis legt om vrede te sluiten met voeding en je er weer  leert van te genieten. Ik heb geen toverstokje. Je  huidige ideeën over gezondheid, gewicht, eten, diëten en je lichaam zijn niet ineens ontstaan. Ik kan je niet in één ochtend diëten ontleren maar deze workshop zal op vele fronten een eye-opener voor je zijn. Ik geef je daarbij de meest praktische stappen waar jij direct mee aan de slag kunt.

Wat je leert:

  • hoe je zonder dieet beter voor jezelf kan zorgen
  • hoe dieetmentaliteit jou beïnvloedt in hoe je denkt over voeding, welke eetregels het je heeft gegeven, hoe je denkt over je lichaam
  • herken je honger, luisteren naar de signalen van je lichaam
  • hoe aandacht, structuur en rust voor je kunnen werken op een liefdevolle manier
  • op een vriendelijke manier naar je lichaam te kijken
  • precies welk lijf nu echt bij je past en waar jij je er superfijn in voelt

 

Praktische info:

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 6 november van 9.30 uur tot 12.00 uur. In mijn praktijk aan de oude IJsselweg 24 A in Etten (ingang camping Scholtenhof). Heb jij een bepaalde datum in je hoofd, laat het mij gerust weten. Ik pas mij graag aan, indien mogelijk.

Tijdens de workshop is er koffie en thee, iets erbij. Je krijgt een werkboek en een schriftje om jouw stappen naar intuïtief eten te beginnen. Jouw investering is € 17,00.

 

In verband met de corona maatregelen van het RIVM, kan ik maximaal 3 personen kwijt in de praktijk, vol=vol

 

Eb en vloed Voeding

Oude IJsselweg 24 A

7075 DN Etten (Gld.)

06-24807306

francisca@ebenvloedvoeding.nl